Σχετικά με εμάς

?>

Ferrous by Karvounis ιστορία

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1965 από το Χρήστο Καρβούνη. Το 1978 εισηγάγαμε ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τα χρήματα αμερικάνικης εταιρείας [orona (σημερινή επωνυμία PPG)].

Το 2007 τη διαχείριση της εταιρείας ανέλαβε ο Αντώνης Φερρούς. Το 2014 η εταιρεία μετονομάστηκε σε «Αντώνης Φερρούς & Σία ΕΕ» κι από τότε λειτουργεί με επικεφαλή τον ίδιο.

Από 01-01-2021, έχοντας ως στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και τον διαρκή εμπλουτισμό των προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών, η εταιρεία μας μεταφέρθηκε και πλέον εδρεύει σε καινούργιο, σύγχρονο χώρο στη διεύθυνση Λεωφόρος Αθηνών-Πειραιώς 66, Πειραιάς.

Συνεχίζοντας την πολυετή παράδοση του καταστήματος μας, εξακολουθούμε να είμαστε αντιπρόσωποι των μεγαλύτερων και πιο αξιόπιστων εταιρειών στο χώρο του χρώματος. Διαθέτουμε χρώματα σχετικά με τον χώρου του αυτοκινήτου, της ναυτιλίας, της βιομηχανίας και του σπιτιού σε ανταγωνιστικές τιμές.

Με πείρα χρόνων, γνώση των σύγχρονων αναγκών και συνεχή παρακολούθηση κάθε καινοτομίας στον χώρο του χρώματος, καλύπτουμε κάθε απαίτηση, με πληθώρα επιλογών για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.

Στόχος μας η άμεση κι εύστοχη εξυπηρέτηση σας από το άριστα καταρτισμένο προσωπικό του καταστήματος, με φιλική διάθεση, αμεσότητα, σεβασμό και συνέπεια στη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει όλο αυτά τα χρόνια.