Ποιοι Είμαστε

44 χρόνια ποιότητας και κορυφής στα χρώματα

?>

Ποιοί είμαστε

Σχετικά με "Ferrous by Karvounis"

Η εταιρία «Ferrous by Karvounis» αποτελεί την κορυφαία επιλογή στον χώρο των χρωμάτων αυτοκινήτου εδώ και 44 χρόνια. Η Εταιρεία ιδρύθηκε από τον Χρήστο Καρβούνη το 1965. Το 1978 εισάγαμε για πρώτη φορά τα χρώματα αυτοκινήτων της Αμερικάνικης Εταιρείας CORONA (Σημερινή επωνυμία PPG), ενώ μέχρι και σήμερα εξακολουθούμε να είμαστε αντιπρόσωποι των μεγαλύτερων εταιρειών στο χώρο του χρώματος.

0 +
Χρόνια παρουσίας
0 +
Ευχαριστημένοι πελάτες
0 +
Προϊόντα
0
Mέρες την εβδομάδα κοντάς σας

Το όραμα μας

Γιατί να επιλέξετε εμάς

Η τεράστια πείρα μας και η συναίσθηση στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς, βοήθησε ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού επαγγελματία. Στην εταιρία «Ferrous by Karvounis» θα βρεις τα πάντα σχετικά με χρώματα Αυτοκινήτου, αλλά και της Ναυτιλίας, της Βιομηχανίας και του Σπιτιού, ενώ πλέον θα βρείτε μια τεράστια γκάμα σε εργαλεία φανοποιίας και προϊόντα επισκευής!

Οι Υπηρεσίες μας

Χρώματα

Μεγάλη γκάμα χρωμάτων Αυτοκινήτου, Ναυτιλίας, Βιομηχανίας και Σπιτιού. Περιποίηση σκαφών (Λειαντικά, αλοιφές, γυαλιστικά, κόλλες , στεγανοποιητικά, προϊόντα μασκαρίσματος, προϊόντα προσωπικής ασφάλειας, προϊόντα καθαρισμού)

Εργαλεία φανοποιίας

Μεγάλη ποικιλία εργαλείων που χρησιμοποιεί στη δουλειά του ο επαγγελματίας. Λύσεις φανοβαφέων (Στόκος σπατουλαρίσματος, αλοιφές επιδιόρθωσης βαφής). Ευρεία γκάμα σε ταινίες και κόλλες, βερνίκια, διαλυτικά, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε επαγγελματία με υψηλές απαιτήσεις.

Προϊόντα επισκευής

Συστήματα λείανσης (λειαντικοί ιμάντες, λειαντικοί δίσκοι, λειαντικά ρολά, λειαντικά φύλλα). Υαλόχαρτα και λειαντικά (Προϊόντα λείανσης, συνθετικό συρματάκι λείανσης, τροχοί και βάσεις αφαίρεσης υποστρωμάτων, σπόγγοι λείανσης, Scotch-Brite φύλλα χειρός.

Αναλώσιμα

Μάσκες σωματιδίων και αερίων, μάσκες χωρίς ανάγκη συντήρησης, γυαλιά κλειστού τύπου ανθεκτικά σε χημικά, μάσκες ολόκληρου προσώπου, μάσκα σωματιδίων με ενεργό άνθρακα, ασπίδα συγκόλλησης, γυαλιά κλειστού τύπου με μηχανική αντίσταση, γυαλιά ανοικτού τύπου, ωτοασπίδες